Uw gegevens beveiligd met A. van Walen Consultancy B.V.

Hoeveel is de informatie op uw computer (u) waard?
 

Grote zekerheid tegen lage kosten. Al uw dure informatie extern opgeslagen

Al vanaf € 69,-- per maand (voor 300Mb aan gecomprimeerde informatie)

 

 

Voor vrijwel iedereen heeft informatie op een computer een bepaalde waarde. Voor sommigen en dat geldt zeker voor bedrijven is de informatie van zeer hoge waarde. En daar komt u heel snel achter als die informatie er niet meer is.

Zakelijk kost het verlies van gegevens alleen in de VS al een slordige 12 miljard Euro per jaar. De particuliere verliezen zijn hier dus niet in meegerekend. Europa zal daar naar rato niet voor onderdoen. We praten dus nog niet over de negatieve emoties en stress die een dergelijk verlies met zich meebrengt.

Waardoor wordt het verlies aan gegevens veroorzaakt.
44% door hardware of ander systeem falen.
32% door menselijke fouten
14% door software (programma) fouten
7% door virussen
3% door natuurrampen

En laten we wel wezen, hier is natuurlijk wat aan te doen.

Steeds opnieuw houdt A. van Walen Consultancy BV zich intensief bezig met pogingen om verloren gewaande informatie van harde schijven, CD-roms dan wel floppy's terug te halen. Dit alles met wisselend succes en niet te vergeten erg hoge kosten. Natuurlijk zullen wij alle registers opentrekken als het om uw nachtrust gaat.

Helaas gaat het soms ook fout en is het leed niet te overzien.

U kunt dit alles natuurlijk een stapje voor zijn.

Maak daarom gebruik van onze volledig automatische backup faciliteit.


 
Of de data op uw computersysteem na deze calamiiteit nog te redden is?

 

Heeft u ook uw back-ups in uw bureau lade opgeborgen. Of heeft u uberhaupt geen backups. Bij brand maakt dat overigens weinig uit !!

Hoe denkt u dat de 'directeur' zich voelde nadat de brand ook zijn backups in zijn bureaulade had verwoest?

 

Voor al onze klanten die bij ons een ADSL verbinding hebben afgenomen kunnen wij een volledig automatische backup faciliteit regelen die al uw kostbare informatie op onze servers opslaat. Al uw informatie die in de afgelopen week is gewijzigd wordt volledig opgeglagen. Na een week wordt de informatie op CD-Rom opgeslagen. Deze informatie blijft dus levenslang behouden. Ook als u na een jaar tot de conclusie komt dat u een bestand mist dan hebben wij dat in ieder geval voor u bewaard.

Mail of bel: 0172 - 417161

Veilig: Natuurlijk, alles gaat in 128 bit encrypted over de lijn.

 

 

Meer dan de helft van de bedrijven heeft al eens te maken gehad met verlies van gegevens. Waak ervoor dat u niet ook bij die groep gaat behoren.