Domein registratie voor de Particuliere markt

Als particulier heeft u helaas nooit de gelegenheid om een .nl domein te registreren omdat u niet in het bezit bent van een kamer van koophandel inschrijving. Wij bieden u hier de gelegenheid om gebruik te maken van een alternatieve oplossing. Firestorm interactive networks registreerd het domein voor u. U bent niet de eigenaar van het domein, maar heeft wel de mogelijkheden om het domein naar eigen goeddunken te gebruiken.

Bij alle domein registratie's leveren wij standaard 5 subdomeinen, 1 mxrecord en 1 postmaster mailbox

Wanneer u een domeinnaam bij ons registreerd voor 2 jaar krijgt u 5% korting op de jaarlijkse registratie kosten. Wanneer u bij ons een domeinnaam registreerd voor 3 jaar krijgt u 10% korting. Wanneer u een .com .net of .org domein registreerd voor 3 jaar krijgt u 20% korting. Om gebruik te kunnen maken van deze korting moet u wel de jaarlijkse registratie kosten vooruit betalen voor de termijn die u afneemt.

Domein registratie nl domein namen

Eenmalige registratie kosten   € 11,79 excl btw
Jaarlijkse registratie kosten   € 21,84 excl btw
Dns server wijziging   € 5,34 excl btw

Domein registratie .com .net en .org domein namen

Eenmalige registratie kosten   € 55,90 excl btw
Jaarlijkse registratie kosten   € 74,81 excl btw
Dns server wijziging   € 5,34 excl btw

Domein registratie .nu domein namen

Eenmalige registratie kosten   € 55,90 excl btw
Jaarlijkse registratie kosten   € 74,81 excl btw
Dns server wijziging   € 5,34 excl btw

Middels ons aanvraag fomulier kan u deze dienst aanvragen. Zodra wij deze formulieren per fax (0172 496911) of post ondertekend terug ontvangen hebben zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en verwerken.

Mocht u nog vragen hebben kunt u ten alle tijden contact op nemen met onze sales afdeling door gebruik te maken van onze online servicedesk