Webpromotie: Belangrijk worden in zoekmachines met A. van Walen Consultancy B.V.


Webpromotie

In de afgelopen tijd hebben wij ons bij A. van Walen Consultancy intensief beziggehouden met webpromotie. U weet wel het op een bepaalde wijze stimuleren van de website dat deze snel en doeltreffend door uw klanten gevormd wordt.

Rijk door zoekmachines, u kent die kreet vast wel van de spam mail.

Laat me meteen het volgende duidelijk maken. Het maakt me allemaal niets uit hoe uw webpagina wordt bezocht. Toch zou het zonde zijn als u niets verdient met die pagina, zonder veel daarvoor te doen.

Of het je nu bevalt of niet, hier gaat het er niet om je te behagen, maar het gaat erom dat je graag rijk wilt worden van je web-pagina, anders zou je dit hier niet lezen! Je hebt deze website gevonden omdat je wilt weten hoe je door middel van zoekmachines rijk kunt worden. Er zijn op internet veel sites, die zich richten op hoe je op internet geld kunt verdienen. Misschien heb je ook al het een of andere idee nagejaagd. En? Hoe waren de concepten? Heb je een cursus op een DVD gekocht om te leren hoe je rijk wordt? Was je onder de indruk? Ik niet! Nog niet eens een beetje! Wat beloven deze sites? Een paar duizend euro per maand? Wil je een paar duizend euro per maand verdienen? Dat is gewoon belachelijk! Of toch niet !

Wij zijn niet een van de internet marketinggoeroes, die je van de televisie kent. Ik profileer me niet op de een of andere internetsites om daar veel te dure DVD cursussen met een of ander marketingidee te verkopen. Deze mensen willen je niet helpen, ze willen gewoon alleen hun "geheime" tips verkopen, die gewoon ieder jaar weer in een nieuw jasje worden gestoken. Deze "auteurs" sturen je boeken met duizenden pagina's met informatie die je niet verderbrengen. Afgezien daarvan weet ik niet of je zin hebt dat allemaal te lezen. Ik weet niet hoe je erover denkt, maar ik wil alle informatie tot in detail krijgen, zonder 100 pagina's te lezen waarop staat dat ik een website nodig heb.

Wij geven geen seminars of interviews. Dit is allemaal overbodig. Ik heb tientallen websites, die allemaal geautomatiseerd zijn en mij iedere maand geld opleveren. Ik hoef mij niet om productverzending te bekommeren of me aan klanten te ergeren en ook geen 1000 pagina's lange marketingboeken te lezen of seminars te bezoeken om met zoekmachines miljoenen te verdienen.

Laten we beginnen:

Gedurende de afgelopen 5 jaar had ik meer dan drie dozijn goed functionerende strategieen om het aantal websitebezoekers drastisch te vergroten en daardoor mijn omzet op te krikken. Het verbazingwekkende is dat je bij enige strategieen een product nodig hebt, noch HTML hoeft te kunnen programmeren. Bij sommige concepten heb je nog niet eens een eigen website nodig. Sommige strategieen zijn zo eenvoudig dat je nauwelijks kunt geloven dat ze werken! Met zoekmachines kun je gewoon zoveel geld verdienen en ik zal je laten zien hoe. En als ik zeg hoe, dan bedoel ik dat ik je heel precies zal laten zien hoe!

Als je een beginner bent op het internet, zullen mijn strategieen je jaren vooruitbrengen. Mocht je internetexpert zijn, dan zul je zien dat enige van mijn strategieen zo goed zijn dat je je erover zult ergeren dat je niet zelf erop bent gekomen, maar als je eenmaal ziet dat mijn strategieen je geld opleveren, zul je je niet meer ergeren. Het enige wat ik sinds 5 jaar doe, is met zoekmachines geld verdienen.

Ik weet wat je nu denkt. Niemand die zo veel geld op internet verdient zou zijn ideeen zomaar verkopen. Ik ken enige mensen die seer veel geld op internet verdienen en iedereen zegt me dat ik gek ben als ik mijn strategieen zomaar prijsgeef, maar er zijn goede redenen waarom mij dat niets uitmaakt:

Ten eerste: Ik verdien alleen dankzij mijn concept zo veel dat ik mij geen zorgen om concurrenten hoef te maken, omdat de positieve respons en de mond-op-mond reclame mijn omzet voortdurend laat stijgen.

Ten tweede: Ik heb nu al meer geld dan ik ooit had kunnen dromen. ZElfs als ik omzet verlies, omdat concurrenten mij kopieren, maakt me dat niets uit, ik ben toch al rijk.

Ten derde: Mijn strategieen functioneren in duizenden gaten in de markt, die op internet bestaan. Zelfs als mijn strategieen gekopieerd worden, dan zijn er nog zo veel gaten in de markt dat er voor iedereen een stuk van de koek overblijft. Ik heb websites in zo veel marktgaten geplaatst, waar de meeste mensen in het geheel niet op zouden komen, daarom is de concurrentie die ik creeer mijn kleinste probleem.

Wat bied ik je?

Ik bied je de strategieen die je nodig hebt om jouw website tot een succes te maken. Het zijn de strategieen die ik dag na dag gebruik en die mij dag na dag geld opleveren, en dit voor het grootste gedeelte geautomatiseerd!

Mijn concept heb ik op minder dan 100 eenvoudig te lezen pagina's samengevat zodat je zo snel mogelijk met de realisering kunt beginnen.

De inhoud van mijn concept:

Heeft u belangstelling om ook uw site 'gepromoot' te krijgen, neem gerust even contact met ons op.

Zien wat webpromotie doet:
Kijk maar wat er gebeurt als u de onderstaande zoekopdracht aan bijvoorbeeld Google geeft:

Google

 

 Terug naar bedrijfsvisie